Behandlinger

Valg av samarbdeispartnere er basert på en vurdering av faglig kompetanse og kunnskap om kliniske og kirurgiske ferdigheter. Vi samarbeider med flere utenlandske kirurgiske klinikker for henvisning av spesiellt kompliserte tilfeller eller hvor man syns ventetiden blir for lang i Norge.

Nethinnekirurgi – makula hull mm.

For vurderinger knyttet til behov for nethinnekirurgi henviser vi våre pasienter til Seksjon for Nethinnekirurgi ved Oslo Universitetsykehus og til Moorfields Eye Hospital i London og Thongren Eye Center i Beijing.

Hornhinne – refraksjonskirurgi

Vi samarbeider tett med Tromsø Centrum Øyelegesenter. Dette er norges ledende behandlings og forskningsenter for laser behandling av hornhinnesykdommer og refraksjonskirurgi (brytningsfeil).

Kroniske Nethinne Sykdommer og Makula Degenerasjon

Vi tilbyr behandlingsreiser til Øyesykehuset knyttet til Chinese Academy of Chinese Medical Sciences i Beijing. Etter en grundig medisinsk vurdering fra øyespesialstener knyttet til sykehuset tilbys våre pasiemter her er et to ukers opphold med individualisert behandlingopplegg. Se og hør fra våre pasienter om dette tilbud her.